Denk als Henk

Standaard

Mijn naam is Henk. Ik ben een gewone man. In alles gemiddeld en gematigd. Fatsoenlijk. Netjes opgevoed. Samen met mijn vrouw Ingrid en onze twee kinderen wonen we in een keurig huis in een fijne buurt. Om ons heen zien we wel wat allochtonen, sommige zijn ook moslim, aan de gehaakte kleedjes op hun hoofd te zien. Ze gaan zelfs naar de Moskee, maar als ik ze ontmoet, voor de school of in de supermarkt, dan lijken het allemaal aardige mensen. OK, ze zien er een beetje raar uit en hun Nederlands is niet zo goed. Maar dat is ook een erg moeilijke taal voor buitenlanders.

Als je mij vraagt of ik bang ben voor allochtonen, dan zeg ik nee. Niet voor alle allochtonen tenminste. Maar je leest soms wel dingen in het ochtendblad, dat je denkt: dat gaat niet goed. Vooral over Marokkaanse jongeren die hele buurten terroriseren en homo’s wegpesten. Niet bij ons hoor, maar in andere steden. ‘Licht getinte jongeren beroven bejaarde’ staat er dan in de krant. En in de commentaren op internet, zoals bij nujij en GeenStijl, wordt duidelijk dat het om Marokkaanse jongeren gaat. Tuig is dat. Als dat zo door gaat, krijgen we hier bij ons in de stad misschien ook zulke problemen.

En dan het moslimterrorisme. Het schijnt dat ze in de moskee oproepen tot haat tegen de westerling, tegen ongelovigen. Nou ben ik zelf gedoopt, maar dat telt dus niet voor die lui. Op de TV zie je dat ook. Dat begon met het opblazen van het WTC op 9/11. Later zag je dat ze soldaten de keel afsneden op de televisie. Dat kon dus ook wel eens deze kant op komen. Wilders waarschuwt daar ook voor. De haatbaarden voeren een heilige oorlog tegen het westen en er zijn miljoenen criminele moslims in Europa. En er komen er dus steeds meer. Een tsunami van islamisering. Dat klinkt toch wel ernstig.

Die moslims hebben hun eigen cultuur. IK wil niet zeggen achterlijk, maar wel een beetje vreemd. Det begint met mensen geen hand geven, maar strakjes voeren ze al die moslimwetten hier in. Dat schijnt in Engeland en Frankrijk al in sommige wijken zo te zijn. Daar heeft de politie niks meer te vertellen. Daar geldt de sharia. Betekent dat, dat onze vrouwen hier in Nederland straks niet meer in bikini of topless op het strand mogen liggen? Moet straks iedereen hun wetten volgen? Mogen we alleen kosher vlees eten en geen alcohol drinken? Dat willen ze ons wel opdringen, lees je vaak. Ja, ze zeggen van niet maar dat zijn leugens. Van hun geloof mogen ze namelijk liegen om hun ware bedoeling te verbergen. Dus dan weet je het nooit.

Het gaat niet goed met Nederland. De autoriteiten zeggen wel dat het prima gaat en dat de criminaliteit afneemt, maar dat zijn maar cijfers. Die kun je makkelijk manipuleren. Je leest toch echt heel vaak in de krant dat mensen aangevallen worden. Tasjesroof, straatgeweld, vaak van Marokkaanse jongeren. Ik voel me in ieder geval steeds minder veilig. Zeker als je zo’n stel van die lichgetinte jongens op scooters bij elkaar ziet rondhangen en lachen en zo. Hebben die niks beters te doen?

Je kunt de politiek van tegenwoordig niet meer vertouwen. Vooral die linksen niet. Die vinden zichzelf oh zo fatsoenlijk, maar intussen denken ze wel mooi alleen aan hun eigen hagje. Ze verdelen onderling de baantjes, wonen in mooie vila’s en frauderen met onkostendeclaraties. Van onze belastingcenten. Wilders is dan misschien een beetje een enge man, met veel te radicale ideeën naar mijn smaak, maar hij zegt tenminste wel waar het op staat. In gewone mensentaal. En wat die soms bedenkt! Kopvoddentaks, haatbaarden, bedrijfspoedel… het is misschien overdreven, maar wel lachen. En iedereen heeft het er over, dus dat lukt hem toch maar mooi. Hij schudt dat slaperige zooitje in den Haag goed wakker. Zou eens tijd worden ook! Wilders gaat niet thee drinken met Moslimcriminelen, maar komt met oplossingen. Strenger straffen, kei en keihard aanpakken. Iedereen met een dubbel paspoort die een strafbaar feit begaat het land uit. Géén nieuwe immigranten. Dat ruimt lekker op.

Ik stem volgende keer op Wilders. Die staat voor de gewone man. Tegen al die vreemde inmenging die ons goeie oude Nederland naar de knoppen helpt. We gaan weer terug naar hoe het vroeger was. Lekker met alleen fatsoenlijke Nederlanders onder elkaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s