Anonieme reageerders zijn klootzakken!

Standaard

Bert Brussen vindt mensen die anoniem reageren laffe klootzakken, maar laat op zijn eigen blog zijn anonieme reageerders wel met naam en toenaam mensen beledigen.

————————————————-
Ondertussen,
op het blog van
Bertus Brussen

UPDATE: Bert Brussen heeft bijgeleerd. “Wat?”, zul je vragen, “Heeft hij die haatzaaiende amfibie van zijn site geknikkerd?” Nee. Snebbert is nog steeds even irritant aanwezig, en gooit er voor de verandering eens een Godwin in.
Wat Bert wél heeft bijgeleerd, is dat hij bemoeials als ik probeert buiten te sluiten. Om te voorkomen dat ik kan wijzen op zijn hypocriete gedrag (aan de ene kant los gaan op anoniemen die niet-anoniemen beschadigen en aan de andere kant anoniemen op zijn eigen blog alle ruimte geven om exact datzelfde te doen. Steeds weer. Elke dag. Ad nauseam). Sins kort heb ik namelijk een ‘access ban’ voor zowel bbrussen.nl als dejaap.nl. Zo werkt dat kennelijk bij deze voorvechters van de vrijheid van meningsuiting en het open debat. Is iemand te kritisch? Sluit hem buiten. Handen op je oren en heel hard NANANANA roepen. Deur op slot en lekker binnen blijven met alleen mensen die het toch al met je eens zijn.

Overigens laat je je niet alleen ontzettend kennen met zo’n access ban, het is nog nutteloos ook. Via de omweg van een Proxy server kan ik nog steeds volop genieten van de pareltjes van wijsheid die van Berts toetsenbord rollen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s