Sissen naar meisjes op straat is héél erg, volgens GeenStijl

Standaard

En het discrimineren van homo’s ook trouwens. Vooral als dat door allochtonen gebeurt. Wat reaguurders zeggen, is minder erg. Want dat is maar internet. Immers. En dat telt niet. Reacties op GeenStijl naar aanleiding van het spuugincident van Erwin Olaf:

Niet zo gek dat potenrammen zo populair is.

En daarom bestaat homomeppen….Gedraag je normaal, dan word je ook niet gediscrimineerd of anders behandeld vieze relnicht!!

Kutnicht. Doodmaken.

Misselijk ventje die homo.

(als hij het nog een paar jaar volhoud is het een medisch wonder. wat mij betreft kan het niet snel genoeg afgelopen zijn.)

Dat zo’n 1 nog maar een keer met knuppels in elkaar gebeukt mag worden omdat hij homo is. Wat een smerige klootzak zeg, echt een ranzige actie.

Tom man wees een kerel en mep die relnicht, dat mag van ons reaguurders best na zo’n smerige actie. Als je eens wist wat Olaf in de nachtelijke uurtjes doet dan zou ik morgen ff langs de GGD gaan.

Die Erwin hoort een paar Amsterdammertjes naar binnen te krijgen, en niet omdat hij het lekker vind.

Nee, maar ‘hoer’ roepen op straat, dát is pas erg.

Volgende »

  1. Hoe ben ik hier nou weer terecht gekomen. Ik hoopte iets meer inhoud te vinden. Alles wat hierboven staat wat reaguurders geschreven zouden hebben is weggehaald door 1 van de mods: Joris. Dus dat GeenStijl daar niks om geeft lijkt me niet te kloppen.

  2. Kennelijk begint zelfs GeenStijl door te krijgen dat ze hypocriet zijn. Dat is mooi, maar wel een beetje laat. Zeker als ze het pas na een paar dagen weghalen, als er toch geen hond meer naar zo’n topic gaat kijken. Het kwaad is dan al geschied. Laf.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s