Wil de ware Robert Engel opstaan?

Standaard

1. robert engel

Professioneel blogger en ex-docent Nieuwe Media Robert Engel is actief op Twitter en daar vaak in de contramine. Maar zelden geeft hij een complimentje. Meestal heeft hij iets naars op te merken. Het is dan ook al gauw ruzie. Robert is online gewoon niet makkelijk in de omgang. Hij noemt zichzelf ‘awesome’ en heeft ALTIJD gelijk. Enige zelfrelativering is hem vreemd. Wie de  awesomeness van Engel waagt te betwijfelen en voorzichtig wat kritiek levert op de ideeën of de aanpak van Robert, krijgt al gauw verkapte bedreigingen naar zijn hoofd. In de trant van: “Je moet mij niet ergeren, want dan word ik boos. En dat wil jij niet.” en “Ga vooral zo door. Maar verwacht mij hard, heel hard.” Dit, vergezeld van de boeventronie op foto 1., maakt toch enige indruk. Maar is dat wel de échte Robert Engel?

Hij koestert die foto, want stoer. Maar op andere beelden die ik onlangs onder ogen kreeg lijkt hij minder op een geharde crimineel dan op een pedante tuinkabouter. 

Voor iedereen die het ooit aan de stok krijgt met Robert Engel heb ik het volgende advies: vergeet foto 1. en haal je foto 2. of 3. voor de geest. Dan krijgen zijn onwrikbare stellingen en dreigende woorden ineens een heel andere lading. 

2. robert-engel-150x150    3. robert-engel

Het is duidelijk: Robert Engel is een hele gekke vent, een echte knuffelbeer en hartstikke liev!

Advertenties

Eén reactie Volgende »

  1. Pingback: Blaaskaak loopt leeg | Hufterhunter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s