PowNews wil Nederland zo kapot mogelijk maken (want kijkcijfers)

Standaard

Dominique-Weesie-op-Twitter-Dit-jochie-3-met-mijter-wordt-door-demonstranten-uitgemaakt-voor-racist.-Vader-in-tranen.-Over-de-weg-kwijt-zijn-http-t.co-HHkFIxOgri-Ere wie ere toekomt: @jaaptoo heeft een scoop. Hij slaagde er in de ‘huilende vader’ uit bovenstaande tweet te traceren en sprak hem over wat er nu écht gebeurd is. Niks dus. Maar niks, dat is geen nieuws. Bovendien moeten er anti-zwartepieten-demonstranten zwart gemaakt worden. Want Pownews is vóór Zwarte Piet, of in ieder geval tégen iedereen die vindt dat Zwarte Piet racistische trekjes heeft. Pownews wil polariseren, want ruzie, daar lusten ze bij de populisten van PowNews wel pap van. Lees het complete verhaal met alle screen shots op Sargasso.

Deze stemmingmakerij van Weesie doet me overigens sterk denken aan een eerder akkefietje waarbij collega-haatzaaier Pritt Stift (Marck Burema) van Geen Stijl demonstranten van Greenpeace verantwoordelijk hield voor het overlijden van een kind.Mark Brurema dood gehandicapt kind door acties greenpeace

 

Ook volledig uit de duim gezogen haatzaaigelul, puur bedoeld om de ‘tegenpartij’ in diskrediet te brengen. Vrijheid van meningsuiting is mooi, maar dit zijn beschadigingsacties die de discussie polariseren, zoals je ook ziet aan de hoog oplopende commentaren op deze beide tweets. Weesie en Burema zijn mede verantwoordelijk voor het eventuele geweld dat hieruit van beide kanten voortvloeit. Wel een beetje vreemd dat daar geen sancties op staan.

 

Volgende »

  1. Pingback: Frans Timmermans (PvdA), fuck you huichelaar (en niet alleen vanwege een trouwring)! | Krapuul

  2. Pingback: Maak kennis met…de graaigristen! | Krapuul

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s